Ohita
Elokuussa pelatussa Cramo Golfissa kilpailumuotoina olivat scratch ja henkilökohtainen pistebogey.
Elokuussa pelatussa Cramo Golfissa kilpailumuotoina olivat scratch ja henkilökohtainen pistebogey.

Uutinen -

Cramon mainio golfpäivä 2017

Cramo Golf pelattiin elokuun puolivälissä Tapiola Golfin 18-reikäisellä links-kentällä. Kilpailumuotona olivat henkilökohtainen pistebogey, jossa pelaajat saavat pisteitä suhteessa omaan tasoonsa sekä scratch, jossa kisataan siitä, kuka saa pallon reikään vähimmillä lyönneillä. Lisäksi järjestettiin kaksi erikoiskilpailua – toisessa sai testata taitojaan kilpailupäivän isäntää Mika Piltziä vastaan Beat the Pro -kisassa ja toisessa kilpailussa haettiin pisintä draivia golf-pro Henrik Karvista vastaan, joka löi valkoiselta tiiltä antaen tasoitusta keltaiselta tiiltä pelaaville haastajille.

Golfpäivään osallistui viitisenkymmentä Cramon asiakasta, mm. Jatkeelta, Peabilta, Swecolta, Rakennusliike Omeralta, SRV:ltä, Kaitaan Rakennukselta, Constilta, JM Suomelta, YIT:ltä, NCC:ltä, Firalta, Kreatelta, Lemminkäiseltä ja Lujatalolta. Päivä aloitettiin range-harjoittelulla ja tukevalla aamiaisella, jonka jälkeen Cramo-konsernin talous- ja rahoitusjohtaja Aku Rumpunen, Tapiola Golfin toimitusjohtaja Pertti Itkonen ja golfammattilainen Mika Piltz alustivat päivän.


Monipuolinen Tapiola Golf lämmittää myös omakotitaloja

55 hehtaarin Tapiola Golf avattiin vuonna 2013 ja uusi klubitalo TAGi 2016. Korkeatasoinen kenttä sijoittuu kumpuilevaan maastoon, jota halkoo yleinen ulkoilureitti. Kentän niittyalueet ja bunkkerit tuovat alueelle näyttävyyttä ja pelaajille haastetta. Tapiola Golfin kentän par on 72 ja se on pituudeltaan maamme keskitasoa: valkoisilta 6090 metriä, keltaisilta 5631 metriä ja punaisilta 4612 metriä. Tapiola Golfin alueelta saadaan kerättyä myös maakaasua peräti 600 espoolaisen omakotitalon lämmittämiseen.


Beat the Pro -kisan todellinen pro

Tapiola Golfin ja Cramo Golf -päivän isäntä Mika Piltz on Suomen golfin ensimmäisen ammattilaissukupolven tunnetuin pelaaja. Piltz on pelannut ammattilaisena vuodesta 1988 alkaen ja voittanut kotimaisia kilpailuja enemmän kuin kukaan muu; esimerkiksi seitsemän PGA-mestaruutta ja yhteensä 50 ykkössijaa aktiiviuransa aikana. Piltz on pelannut myös Euroopan Tourilla ja Challenge Tourilla. Pelaajauransa päättyessä Piltz siirtyi valmentajaksi.


Onnittelut voittajille

Mukavan rennon yhdessäolon ja uusien kontaktien lisäksi päivän antia olivat myös enemmän ja vähemmän leikkimieliset kilpailut. Scratch-kilpailussa voitokas oli tänä vuonna Joonas Minkkinen Lemminkäiseltä. Pistebogeyn voiton vei Joel Tolvanen Jatkeelta. Tänä vuonna Beat the Pro -kisassa mestari-Piltzin onnistui päihittämään Cramon Mikko Marttila. Lähimmäksi lippua -kilpailun väylällä 2. väylällä pääsi Kimmo Laitinen Niemi Palveluilta.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland