Ohita
Cramon joulukampanjassa toteutettiin epätavallinen rakennusprojekti, kun ekaluokkalaisen Astan suunnittelema suuri piparkakkutalo rakentui vuokrakonekaluston avulla.
Cramon joulukampanjassa toteutettiin epätavallinen rakennusprojekti, kun ekaluokkalaisen Astan suunnittelema suuri piparkakkutalo rakentui vuokrakonekaluston avulla.

Uutinen -

​Cramon joulukampanjassa rakennettiin lasten unelmatalo

Cramo käynnisti joulukuun ajaksi konserninlaajuisen joulukampanjan, jossa päästiin seuraamaan epätavallisen rakennusprojektin syntyä. Kyseessä on lapsen suunnittelema suuri piparkakkutalo, joka toteutettiin Cramon avustuksella Luulajassa, Ruotsissa. Cramon sosiaalisen median kanavissa on voinut joulukuussa seurata, kuinka rakennusprojekti sujui ja kuinka Cramon laitteita käytettiin talon pystyttämisessä.

Cramon laitteisto käytössä piparkakkutalon pystyttämisessä

Piparkakkutalo rakennettiin marraskuussa Luulajassa paikallisen Cramon toimipisteen avustuksella. Cramo järjesti Luulajan Mandaskolan-koulussa piirustuskilpailun, jossa lasten tehtävänä oli piirtää unelmiensa piparkakkutalo. Kilpailun voittajaksi valittiin ykkösluokkainen Asta Lövgren, jonka näkemys unelmien piparkakkutalosta pystytettiin Coop Norrbotten -areenalle kondiittori Nicklas Lindin ja puuseppä Tommy Robénin avustuksella.

Neljän kuutiometrin kokoisen piparkakkutalon luomiseksi tarvittiin 180 kiloa piparkakkutaikinaa, 16 kiloa kuorrutetta sekä 60 tuntia työtä. Cramon vuokrakonekalusto pääsi aivan uudenlaiseen käyttöön talon kokoamisessa, ja lopputulos osoitti, että Cramolta löytyvät ratkaisut epätavallistenkin projektien toteuttamiseksi. Talon rakentaminen dokumentoitiin alusta loppuun, ja lopputulosta voi ihastella Cramon sosiaalisen median kanavilla.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland