Ohita
Cramon koko Suomen kattavissa huoltopalveluissa tuli huhtikuussa täyteen vuosi ilman työtapaturmia.
Cramon koko Suomen kattavissa huoltopalveluissa tuli huhtikuussa täyteen vuosi ilman työtapaturmia.

Uutinen -

Cramon huoltotoiminnot juhlivat työtapaturmatonta vuotta

Cramo Finland on sitoutunut rakennusteollisuuden tavoitteeseen kitkeä työtapaturmat kokonaan pois alalta vuoteen 2020 mennessä. Erinomaisena esimerkkinä Cramolla tehdystä työstä työturvallisuuden parantamiseksi toimivat Cramon koko Suomen kattavat huoltopalvelut, joissa tuli huhtikuussa täyteen vuosi ilman työtapaturmia.

Cramolla huolletaan ja tarkastetaan kalustoa säännöllisesti ja suunnitelmallisesti. Huoltovarikoiden pääpaikalla Tuusulassa työskentelee noin 30 huoltomiestä. Huoltoja ja korjauksia tehdään myös Jyväskylässä, Kouvolassa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.

- Olemme tehneet sinnikkäästi töitä asenteiden muuttamiseksi, jotta tapaturmia voidaan ennaltaehkäistä. Noudatamme ohjeita, käytämme asianmukaisia suojavälineitä ja olemme tarkkoja. Tästä on hyvä jatkaa, iloitsee Cramo Finlandin huoltopäällikkö Tuomas Niinisalo.


Työturvallisuushavainnoista hyötyvät kaikki

Cramo Finlandilla on käytössä sähköinen palvelu, johon henkilökunta kirjaa muun muassa työturvallisuus- ja ympäristöhavaintoja. Kirjattu ilmoitus ohjautuu vastuuhenkilölle, joka tutkii tapauksen ja vie asiaa eteenpäin.

- Työturvallisuushavaintojen kirjaaminen ja käsittely henkilökunnan kanssa kehittää turvallisuuttamme. Toimimme lähes 60 paikkakunnalla, joten tiedon saaminen kaikkien käyttöön edellyttää yhteisiä työkaluja. Mikäli havaitsemme samoja haasteita useilla paikkakunnilla, voimme kehittää ja ennaltaehkäistä niitä myös keskitetysti, Cramon työsuojelupäällikkö Mikko Yläjääski sanoo.

Cramolla on käytössä myös palkitsemisjärjestelmä, jossa työntekijät saavat tulospalkan päälle lisäbonuksen, mikäli tulostavoitteisiin päästään ilman tapaturmia.

- Sairasajan palkoissa, hoitokuluissa, vakuutusmaksuissa ja muissa kuluissa tämä tarkoittaa meille satojen tuhansien säästöjä. Haluamme säästyneillä varoilla palkita omia työntekijöitämme ja kannustaa jatkamaan hyvää työtä, kertoo Yläjääski.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland