Ohita
Cramo Story -lähettiläät vierailulla Koukkuniemessä.
Cramo Story -lähettiläät vierailulla Koukkuniemessä.

Uutinen -

Cramolaiset tekevät yhdessä hyvää

Cramo Story -lähettiläät haastoivat toukokuussa Cramon henkilöstön tarjoamaan mainioita päiviä myös muille kuin Cramon asiakkaille ja omille työkavereille. Haasteen tavoitteena on tiivistää yhteishenkeä olemalla avuksi myös työpaikan ulkopuolella ja levittää hyvää mieltä.

Lähettiläät valitsivat omaksi mainion päivän kohteekseen Tampereen Koukkuniemen vanhainkodin, jossa he tekivät vanhusten ja hoitajien arjesta helpompaa. Tampereen vuokraamossa työskentelevä Cramo Story -lähettiläs Tuomo Paananen pelasi osaston asukkaiden kanssa tarkkuusheittoa ja ilmapallopompottelua. Lopuksi hän luki koko osastolle Aamulehteä.

– Tapahtuma oli virikeohjaajan sanoin sydäntä läikyttävä. Asukkaiden aito ja todella vilpitön palaute sai ja saa edelleen miettimään, mikä tässä on oikeasti tärkeää, kertoo Tuomo.

– On tärkeää päästä yhdessä tekemään jollekin toiselle mainio päivä ja sitä kautta saada se myös itselle, summaa vuokrauspäällikkö ja Cramo Story -lähettiläs Jarkko Malén.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland