Ohita
Cramo-Turva uudistuu 1.6.

Uutinen -

Cramo-Turva uudistuu 1.6.

Varaudu vahingon varalta. Cramo-Turvan avulla maksat vain rajatun omavastuun vahingon sattuessa. Kesäkuun alusta Cramo-Turvaan tulee voimaan uusi veloitusperuste ja laajempi valikoima mukana olevia tuotteita.

Cramo-Turvan avulla pienennät vuokraamiesi koneiden omavastuuta vahingon sattuessa. Jos vuokraamallesi koneelle sattuu vahinko, kiinteä omavastuu rajaa korvauksen ennalta sovittuun määrään. Maksat suojasta vain niiden koneiden ja vuokrapäivien osalta, joita todella käytät. Cramo-Turvan saat helposti voimaan vuokrauksen yhteydessä, eikä sinun tarvitse miettiä kattaako oma vakuutuksesi vuokrakoneita.

Uusi veloitusperuste ja laajempi valikoima tuotteita

Cramo-Turvan veloitusperuste uudistuu 1.6.2016. Cramo-Turva vastaa jatkossa paremmin koneen arvoa sekä siihen kohdistuvaa riskiä. Uusi veloitus on 4 % ovh-hinnasta. Veloituksen määrän, omavastuun osuuden sekä palvelun piiriin kuuluvat tuotteet voit tarkistaa helposti Cramo-Turva-hinnastosta, joka on Reilu Hinta -hinnaston tai sopimushinnaston liitteenä sekä verkkosivuilla osoitteessa www.cramo.fi.

Myös Cramo-Turvassa mukana olevien tuotteiden valikoima uudistuu. Cramo-Turvaa laajennetaan koskemaan työmaatiloja sekä rakennuskoneita.

Laajennetun Cramo-Turvan piiriin kuuluvat 1.6. alkaen:

  • Henkilönostimet
  • Mastolavat
  • Hissit
  • Maanrakennuskoneet
  • Dieselgeneraattorit ja -kompressorit
  • Työmaatilat
  • Pumput
  • Käsityökalut
  • Rakennuskoneet

Kaikkiin Cramo-Turva-sopimuksiin sovelletaan kulloinkin voimassa olevia ehtoja.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland