Ohita
Cramo  perustaa eCRent-verkkovuokraamon

Uutinen -

Cramo perustaa eCRent-verkkovuokraamon

Cramo uudistaa joulukuussa sekä konsernin että kaikkien maidensa verkkosivujen ilmeen ja ympäristön. Samalla avaa ovensa eCRent-verkkovuokraamo yritysasiakkaille Suomessa, Saksassa ja Ruotsissa. Cramo ottaa eCRent-palvelun käyttöön muissa konsernin maissa ensi vuoden alussa.

- Olemme Cramolla alan edelläkävijöitä ja tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöön nyt myös digitaalisesti. Verkkopalvelut ovat asiakkaillemme yhä tärkeämpiä, joten olemme vastanneet heidän toiveisiinsa ja monipuolistaneet omaa palveluvalikoimaamme, kertoo Cramon maajohtaja Tatu Hauhio.

Cramon verkkosivujen suurin uudistus on entistä käyttäjäystävällisempi ilme, joka pitää sisällään muun muassa kätevän hakutoiminnon. Sen avulla Cramon kalustovalikoimaa ja tuotetietoja voi tutkia missä ja milloin vain.

Uusi eCRent-verkkovuokraamo ja -kauppa palvelee niitä Cramon asiakkaita, jotka haluavat hoitaa kaiken asiointinsa verkossa. Palvelu toimii saumattomasti myös mobiilisti.

- Usein laitetilaukset meille tehdään työmailla haastavissa olosuhteissa. Asiointi verkkokaupassamme on yhtä helppoa, mutta nopeampaa kuin piipahdus vuokraamolla tai puhelinsoitto meille. Kalustomme on saatavilla napin painalluksella, summaa Jonas Pärssinen.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: