Ohita
 Cramo on virallinen NHL Global Series -kumppani

Uutinen -

Cramo on virallinen NHL Global Series -kumppani

Cramo on tehnyt yhteistyösopimuksen National Hockey League:n (NHL) kanssa ja tukee seuraavaa NHL Global Series -sarjaa, joka on suunnattu lätkäfaneille kaikkialla Suomessa.

“Olemme innoissamme, kun saamme toivottaa Cramon osaksi NHL-perhettä, ” sanoo John Lewicki, NHL Vice President of International Business Development and Partnerships, ja jatkaa: ”NHL-brändin kansainvälinen vetovoima ja suosittuus jatkaa suunnattoman vahvana Suomessa tarjoten Cramolle erinomaisia mahdollisuuksia sitouttaa jääkiekkofaneja. Odotamme innolla yhteistyötä Cramon kanssa, jotta voimme tarjota suomalaisille faneille jännittäviä NHL-kokemuksia”.

Suomi on vahvasti edustettuna NHL:ssä, kun 46 suomalaista on pelannut NHL-peleissä kaudella 2019-2020. NHL on globaali liiga, jolla on uskollinen ja intohimoinen fanikunta Pohjois-Amerikan ulkopuolella, myös Suomessa.

”NHL itsessään on yksi maailman tunnetummista urheiluinstansseista. Sen vahva brändi sopii hyvin yhteen Cramon arvojen ja kumppanuusstrategian kanssa”, kertoo markkinointipäällikkö Kaisa Tiira-Vahala.

Yhteistyö tulee näkymään Cramon kanavissa mm. arvontoina. Pysyttele kuulolla ja seuraa Cramon Instagram-tiliä ja Facebook-sivua!

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: