Seuraa Cramo Finland Oy

Cramo on virallinen NHL Global Series -kumppani

Uutinen   •   Huhti 20, 2020 10:44 EEST

Cramo on tehnyt yhteistyösopimuksen National Hockey League:n (NHL) kanssa ja tukee seuraavaa NHL Global Series -sarjaa, joka on suunnattu lätkäfaneille kaikkialla Suomessa.

“Olemme innoissamme, kun saamme toivottaa Cramon osaksi NHL-perhettä, ” sanoo John Lewicki, NHL Vice President of International Business Development and Partnerships, ja jatkaa: ”NHL-brändin kansainvälinen vetovoima ja suosittuus jatkaa suunnattoman vahvana Suomessa tarjoten Cramolle erinomaisia mahdollisuuksia sitouttaa jääkiekkofaneja. Odotamme innolla yhteistyötä Cramon kanssa, jotta voimme tarjota suomalaisille faneille jännittäviä NHL-kokemuksia”.

Suomi on vahvasti edustettuna NHL:ssä, kun 46 suomalaista on pelannut NHL-peleissä kaudella 2019-2020. NHL on globaali liiga, jolla on uskollinen ja intohimoinen fanikunta Pohjois-Amerikan ulkopuolella, myös Suomessa.

”NHL itsessään on yksi maailman tunnetummista urheiluinstansseista. Sen vahva brändi sopii hyvin yhteen Cramon arvojen ja kumppanuusstrategian kanssa”, kertoo markkinointipäällikkö Kaisa Tiira-Vahala.

Yhteistyö tulee näkymään Cramon kanavissa mm. arvontoina. Pysyttele kuulolla ja seuraa Cramon Instagram-tiliä ja Facebook-sivua!

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.