Ohita
Cramolla on laaja palveleva toimipisteverkosto Suomessa.
Cramolla on laaja palveleva toimipisteverkosto Suomessa.

Uutinen -

Cramo Kuusamon toimipisteen toiminta päättyi

Kuusamon toimipisteen toiminta päättyi marraskuun 2017 lopussa. Kuusamon alueen lähin palveleva toimipiste sijaitsee Kajaanissa osoitteessa Betonitie 2, 87500 Kajaani. Lopettaneen toimipisteen avoimet vuokraukset on siirretty joulukuun alusta automaattisesti Kajaanin toimipisteen hoidettaviksi.

Myös Cramon verkkovuokraamo palvelee asiakkaita valtakunnallisesti, vuorokauden ympäri ja kaikilla päätelaitteilla. Verkkovuokraamossa onnistuu tuotteiden selaaminen ja vertailu, tuotetietojen tarkastelu, tilaaminen ja palauttaminen. Tuotteita voi vuokrata kuljetettuna tai noudettuna. Palvelussa voi tarkastella omia asiakas- ja hintatietoja sekä kaikkia omia vuokrauksia, myös vuokraamossa ja puhelimitse tehtyjä. Myös omien laskujen tarkastaminen käy verkkovuokraamossa sujuvasti.

Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Tarkista lähin toimipisteesi osoitteesta www.cramo.fi/toimipisteet.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: