Ohita
Cramolla on laaja palveleva toimipisteverkosto Suomessa.
Cramolla on laaja palveleva toimipisteverkosto Suomessa.

Uutinen -

Cramo Kuusamon toimipisteen toiminta päättyi

Kuusamon toimipisteen toiminta päättyi marraskuun 2017 lopussa. Kuusamon alueen lähin palveleva toimipiste sijaitsee Kajaanissa osoitteessa Betonitie 2, 87500 Kajaani. Lopettaneen toimipisteen avoimet vuokraukset on siirretty joulukuun alusta automaattisesti Kajaanin toimipisteen hoidettaviksi.

Myös Cramon verkkovuokraamo palvelee asiakkaita valtakunnallisesti, vuorokauden ympäri ja kaikilla päätelaitteilla. Verkkovuokraamossa onnistuu tuotteiden selaaminen ja vertailu, tuotetietojen tarkastelu, tilaaminen ja palauttaminen. Tuotteita voi vuokrata kuljetettuna tai noudettuna. Palvelussa voi tarkastella omia asiakas- ja hintatietoja sekä kaikkia omia vuokrauksia, myös vuokraamossa ja puhelimitse tehtyjä. Myös omien laskujen tarkastaminen käy verkkovuokraamossa sujuvasti.

Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Tarkista lähin toimipisteesi osoitteesta www.cramo.fi/toimipisteet.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland