Ohita
Cramo hakee CHL-fanilähettiläitä

Uutinen -

Cramo hakee CHL-fanilähettiläitä

Champions Hockey League (CHL) on alkanut jo valmistautua jääkiekkokauteen 2016-2017 etsimällä virallisen yhteistyökumppaninsa Cramon kanssa tärkeitä uusia tiimin jäseniä: fanilähettiläitä.

Fanilähettiläiden tehtävänä on olla CHL:n puolestapuhujia. He kannustavat suosikkijoukkuettaan CHL:n kotipeleissä, nauttivat peleistä ja pitävät hauskaa. He haastavat muiden joukkueiden fanilähettiläitä kilpailuihin ja jakavat kuvia ja videoita sosiaalisen median kanavissa. Nyt haetaan mahtavia tyyppejä, jotka ovat valmiita luomaan hienoja kokemuksia – mainion päivän CHL:ssä.

Fanilähettiläällä on tärkeä rooli, ja palkinnot ovat sen mukaisia. Fanilähettilääksi valittu saa liput lempijoukkueensa kotipeliin, fanilähettiläs-paidan sekä behind the scenes -kierroksen ja topscorer-tapaamisen suosikkijoukkueensa CHL-kotipelissä. Lisäksi fanilähettiläällä on mahdollisuus voittaa matka CHL:n finaaliin 7.2.2017. Palkinnon saa innokkain ja sitoutunein fanilähettiläs.

Fanilähettilääksi voi hakea perustelemalla miksi juuri sinä olisit paras tähän tärkeään tehtävään. Mukaan kannattaa liittää kuvia ja videoita. Hakuaika päättyy 20.6.2016, jonka jälkeen tuomaristo valitsee fanilähettilään jokaiselle CHL-joukkueelle.

Hakemus ja lisätietoa osoitteessa www.greatdayatchl.com

Seuraa fanilähettiläitä somessa tunnistella #GreatDayCHL

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland