Seuraa Cramo Finland Oy

Cramo hakee CHL-fanilähettiläitä

Uutinen   •   Touko 26, 2016 09:00 EEST

Champions Hockey League (CHL) on alkanut jo valmistautua jääkiekkokauteen 2016-2017 etsimällä virallisen yhteistyökumppaninsa Cramon kanssa tärkeitä uusia tiimin jäseniä: fanilähettiläitä.

Fanilähettiläiden tehtävänä on olla CHL:n puolestapuhujia. He kannustavat suosikkijoukkuettaan CHL:n kotipeleissä, nauttivat peleistä ja pitävät hauskaa. He haastavat muiden joukkueiden fanilähettiläitä kilpailuihin ja jakavat kuvia ja videoita sosiaalisen median kanavissa. Nyt haetaan mahtavia tyyppejä, jotka ovat valmiita luomaan hienoja kokemuksia – mainion päivän CHL:ssä.

Fanilähettiläällä on tärkeä rooli, ja palkinnot ovat sen mukaisia. Fanilähettilääksi valittu saa liput lempijoukkueensa kotipeliin, fanilähettiläs-paidan sekä behind the scenes -kierroksen ja topscorer-tapaamisen suosikkijoukkueensa CHL-kotipelissä. Lisäksi fanilähettiläällä on mahdollisuus voittaa matka CHL:n finaaliin 7.2.2017. Palkinnon saa innokkain ja sitoutunein fanilähettiläs.

Fanilähettilääksi voi hakea perustelemalla miksi juuri sinä olisit paras tähän tärkeään tehtävään. Mukaan kannattaa liittää kuvia ja videoita. Hakuaika päättyy 20.6.2016, jonka jälkeen tuomaristo valitsee fanilähettilään jokaiselle CHL-joukkueelle.

Hakemus ja lisätietoa osoitteessa www.greatdayatchl.com

Seuraa fanilähettiläitä somessa tunnistella #GreatDayCHL

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.