Ohita
Cramon kuvituskuvaa. Kuvaaja: Juha Harju
Cramon kuvituskuvaa. Kuvaaja: Juha Harju

Uutinen -

Cramo avasi uuden toimipisteen Helsingin Sompasaareen

Helsingin Kyläsaaren ja Redin toimipisteet yhdistettiin uudeksi Sompasaaren toimipisteeksi. Nihtilaiturin alueelle avautunut projektipiste mahdollistaa entistä toimivamman vuokrauspalvelun alueen rakennustyömaille.

Uusi toimipiste sijaitsee osoitteessa Nihtikuja, 00540 Helsinki. Cramo Sompasaari palvelee puhelinnumerosta 010 661 6200 ja sähköpostiosoitteella sompasaaren.vuokraus@cramo.com

Tervetuloa!

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland