Ohita
"It's the People around us who make us what we are" -video on palkittu Accolade-festivaaleilla. Video on toteutettu Saksassa yhteistyössä Feldkirchen Lions -joukkueen kanssa.
"It's the People around us who make us what we are" -video on palkittu Accolade-festivaaleilla. Video on toteutettu Saksassa yhteistyössä Feldkirchen Lions -joukkueen kanssa.

Uutinen -

Award of Excellence -palkinto Cramolle

Cramon “It’s the People around us who make us what we are” (Ihmiset tekevät meistä sen, mitä olemme) on palkittu Award of Excellence -palkinnolla Accolade-festivaaleilla Kaliforniassa helmikuussa 2018. Palkinto annetaan yritys- ja työntekijäviestinnästä, konseptista, ohjauksesta ja elokuvauksesta. Cramo Group toteutti videon Saksassa Feldkirchen Lions -joukkueen kanssa ja tuotannosta vastasi Klaus Naumann (Naumann Film).

Videon ajatuksena tiimityö

Ihmiset tekevät meistä sen, mitä olemme Tämän vuoksi videolla esiintyy amerikkalaisen jalkapallon pelaajia. Joukkueen menestyksen määrittää tiimi ja se, kuinka hyvin tiimin jäsenet pelaavat yhteen. Cramon tiimi toimii samalla tavalla käsi kädessä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa ja tekee jokaisesta projektista onnistuneen. Siksi Cramo on oikea valinta.

Lue loput tarinasta ja katso video täältä: https://www.cramogroup.com/fi/cramon-henkilosto/

Lisätietoa

Anna Kiefer, henkilöstö- ja markkinointijohtaja, Cramo Germany anna.kiefer@cramo.com, +498985798204

Gunilla Hellstrom, Cramo-konsernin ulkoinen viestintä gunilla.hellstrom@cramo.com, +46 70 678 1179

Accolade Global -elokuvakilpailu on maailmanlaajuinen avantgarde-kilpailu, joka pyrkii antamaan lahjakkaille ohjaajille, tuottajille, luoville tiimeille ja uusille mediatuottajille näiden ansaitsemaa myönteistä näkyvyyttä. Se esittelee ja kunnioittaa saavutuksia, joihin laadukkaita, useita eri lajityyppejä edustavia elokuvia ja hankkeita tuottavat elokuvantekijät ovat yltäneet. Tietoa Accoladesta ja luettelo viimeaikaisista voittajista löytyy osoitteesta www.AccoladeCompetition.org

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: