Ohita
Asiakastarina: Unique Rakennus rakentaa Asuntomessuille – mukana myös Cramo

Uutinen -

Asiakastarina: Unique Rakennus rakentaa Asuntomessuille – mukana myös Cramo

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8.2021 ja niiden rakentaminen on parhaillaan käynnissä. Cramo on mukana Asuntomessujen rakentamisessa yhdessä Unique Rakennus Oy:n kanssa, jonka toimesta Lohjanjärven rantaan kohoaa kolmesta paritalosta muodostuva Asunto-osuuskunta Hiidenkoti. Cramo on ollut alusta lähtien projektissa vahvasti mukana toimittamalla lähes kaikki työmaapalvelut Unique Rakennuksen käyttöön.

Kaikki työmaapalvelut keskitetysti yhdeltä toimijalta

Asuntomessualueella Unique Rakennuksen paritaloprojektien työnjohtajana toimiva Sami Rantanen kertoo, että tässä projektissa on käytetty Cramon vuokrausvalikoimaa hyödyksi lähes kaikissa rakentamisen vaiheissa. Cramo on toimittanut työmaalle sosiaalitilat, varastokontit, maanrakennus ja siirtokaluston sekä työkalut. Cramon kattava yli 60 tuhannen tuotteen vuokrausvalikoima on ollut yksi eduista, jonka takia Cramo on valikoitunut tähänkin Unique Rakennuksen projektiin tavarantoimittajaksi. ”Työmaapalvelut on saatu keskitetysti yhdeltä toimijalta ja lisäksi, jos jotain työkaluja tai koneita on työmaalta puuttunut, ne on saatu aina nopeasti Cramon kautta hoidettua työmaalle jopa seuraavaksi päiväksi”, Rantanen kehuu. Vuokrakoneet ja kalusto ovat toimineet moitteetta läpi koko projektin ja nopeiden toimitusten takia aikatauluissa kestäminen on ollut helpompaa eikä viivästyksiä ole päässyt syntymään.

Laadukas asiakaspalvelu ja kattava palvelutarjonta muodostavat toimivan kokonaisuuden

Yhteistyö cramolaisten kanssa on sujunut projektissa Rantasen mukaan kiitettävästi ja työt ovat edenneet sovitun mukaisesti. Kommunikoinnin helppous ja laadukas asiakaspalvelu kerääkin erityiskiitoksen Rantaselta: ”Jos myyjä ei ole jotain asiaa suoraan tiennyt tai ollut varma, hän on aina ottanut asioista selvää ja palannut vastauksen kera asiaan uudelleen nopeasti”. Myyntityöntekijöiden tunnollisuus työtä kohtaan on helpottanut projektin etenemistä Rantasen mukaan.

Cramon palvelutarjonta ja laadukas asiakaspalvelu ovat muodostaneet toimivan asiakassuhteen Unique Rakennukselle jo yli kymmenen vuoden ajan.

Lue lisää asiakastarinoitamme!

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland