Ohita
Asiakastarina: Siltasairaala etenee - Cramon logistiikkapalvelut vauhdittamassa

Uutinen -

Asiakastarina: Siltasairaala etenee - Cramon logistiikkapalvelut vauhdittamassa

HUSin historian suurin rakennushanke, Siltasairaala, rakentuu Meilahteen ja sen on tarkoitus valmistua vuonna 2022. Cramo on mukana kohteessa tehostamassa logistiikkapalveluidensa avulla massiivisen projektin etenemistä. Toimivan työmaalogistiikan avulla pyritään helpottamaan työmaan päivittäistä edistymistä ja takaamaan projektin sujuva eteneminen. Vakaan logistiikkakokonaisuuden tarkoituksena on mahdollistaa projektin läpivienti mahdollisimman tiiviillä aikataululla.

Siltasairaala-projektissa yhtenä urakoitsijana toimii Inlook Oy, joka on sisärakentamiseen erikoistunut yritys. Inlook Oy:n alakattoprojektin työnjohtajana toimiva Jukka Isotalo kertoo Cramon vastaavan logistiikan pyörimisestä työmaalla. Cramon vastuualueisiin kuuluu tavaroiden vastaanotto, koordinointi ja siirtely oikeille työpisteille. ”Se on ollut kokonaisvaltaista päivittäistä apua työmaalla”, Isotalo kiteyttää. Kohteessa hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä Cramon työmaalogistiikasta vastaavien työnjohtajien kanssa.

Cramon työmaalogistiikkapalvelut ovat jo ennestään Isotalolle ja Inlook-yritykselle tuttuja, sillä Isotalo kertoo käyttäneen Cramon työmaalogistiikkaa viimeksi vuonna 2018 avautuneen uuden lastensairaalan rakennusprojektissa.

Työnjohdon ammattitaito kerää kehuja

Saumattoman yhteistyön sujuvuus korostuu isolla työmaalla, jossa on paljon muuttuvia tekijöitä ja tavaravirtaa. Cramon tarjoama työmaalogistiikka ja etenkin työnjohdon ammattitaito niittää kiitosta Isotalolta: ”Kaikki on toiminut äärimmäisen hyvin ja Cramon työnjohdon kanssa työskentely on ollut erittäin toimivaa. Puhelimeen vastataan aina päivästä ja ajasta riippumatta ja yhteistyö on erittäin helppoa. Lisäksi tavarakuormat ovat liikkuneet nopealla aikataululla työmaalle ilman viivästyksiä”. Suurimmaksi eduksi Cramon kanssa työskentelyyn hän nimeää juuri tämän cramolaisten tavoitettavuuden yhdistettynä hyvään ammattitaitoon. 

Lue lisää Cramon Logistiikkapalveluista!

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: