Ohita
Asiakastarina: Hyvä palveluasenne pitkäaikaisen asiakassuhteen ytimessä

Uutinen -

Asiakastarina: Hyvä palveluasenne pitkäaikaisen asiakassuhteen ytimessä

Vuonna 1968 perustettu Kymenlaakson Rakennus Oy on luottanut jo pitkään Cramolta saamaansa kalustoon ja palveluun. Yritys on hyödyntänyt erityisesti Cramon vuokraamopalveluita uudis- ja korjausrakentamiseen liittyvissä projekteissa.

Pitkäaikaista kumppanuutta on siivittänyt hyvä palvelu: ”Cramon yhteydenpito on ollut aina aktiivista ja työntekijöiden aito kiinnostus asiakasta kohtaan huokuu läpi cramolaisten asiakaspalveluasenteesta”, kiittelee vastaava mestari Jarno Kauppi.

Kilpailukykyinen hinnoittelu takaa onnistumisen

Viimeisin yhteistyökohde on maaliskuussa 2021 valmistuva Haminan paloaseman uudisrakennushanke. Cramo toimittaa hankkeeseen rakennusurakoitsijana toimineelle Kymenlaakson Rakennukselle vuokrakalustoa, joka koostuu pääosin henkilönostimista sekä useammista erilaisista rakennuskoneista eri työvaiheiden mukaan.

Aiemmissa projekteissa Cramo on ollut mukana mahdollistamassa muun muassa eGate-kosteusmittauksia, joiden tarkoituksena on tukea vastuullisen rakentamisen periaatteita ja tehdä kosteuden hallinnasta helpompaa työmaalla jo rakentamisen alkuvaiheessa.

Kaupin mukaan yhtenä Cramon etuna on kilpailukykyinen hinnoittelu. ”Rakentamisessa lähes kaikki kilpailutetaan ja hinta näyttelee suurta roolia rakennushankkeissa tänä päivänä. Hintataso kun on ollut kohdillaan yhdistettynä sujuvaan palveluun niin silloinhan siitä usein yhteistyötä syntyy”, hän kertoo, ja jatkaa ”Kaiken kaikkiaan palvelut ovat toimineet aina hyvin ja vuokrauskalusto on vastannut työmaiden tarvetta”.

Lue lisää asiakastarinoitamme!

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland