Ohita
Asiakaspalvelukeskus tekee asiakkaan arjesta helpompaa

Uutinen -

Asiakaspalvelukeskus tekee asiakkaan arjesta helpompaa

Cramon uudistettu asiakaspalvelukeskus aloitti toimintansa viime vuoden lopulla. Asiakaspalvelukeskuksen tarkoituksena on varmistaa, että asiakkaat saavat ammattitaitoista palvelua nopeasti yhdellä puhelinsoitolla.

Kun Cramon vuokraamohenkilökunta ei ehdi vastaamaan asiakkaan puheluun, se ohjautuu automaattisesti Tuusulassa sijaitsevaan asiakaspalvelukeskukseen. Tavoitteena on, että asiakas saa aina asiansa selvitettyä yhden puhelinsoiton aikana.

– Asiakaspalvelukeskuksessa on tällä hetkellä neljä konevuokrauksen ammattilaista vastaamassa puheluihin. Itse olen aiemmin toiminut vuokraamoesimiehenä, ja muut keskuksen työntekijät ovat työskennelleet Cramolla esimerkiksi konevuokraamon tiskillä sekä erilaisissa myyntitehtävissä, kertoo asiakaspalvelukeskuksen päällikkö Tuomas Haapalainen.

Asiakaspalvelukeskukseen tulee päivittäin 40–80 puhelua. Keskuksen kautta hoituvat kaikki samat asiat kuin yksittäisissä vuokraamoissakin. Työntekijöillä on kattava kuva Cramon toiminnasta, ja he osaavat tarvittaessa ohjata puhelun eteenpäin oikealle henkilölle.

– Jos asiakas haluaa vaikka listan työmaallaan vuokralla olevista tuotteista, pystymme toimittamaan sen hänelle. Meidän kauttamme voi myös vuokrata koneita, kysyä hintatietoja tai tiedustella tiettyä konetta. Silloin tarkastamme saatavuuden toimipisteestä ja teemme sinne varauksen asiakkaan tarkoilla tiedoilla sekä tämän toivomilla toimitusajoilla, Haapalainen selventää.

Asiakaspalvelukeskus vastaa ympäri Suomen tuleviin puheluihin. Yhteisen kuljetustilausjärjestelmän ansiosta keskuksen työntekijät myös näkevät pääkaupunkiseudun konetoimitusten aikataulun.

– Näemme onko tuote saapunut oikeaan aikaan perille. Jos kuljettaja on vielä matkalla, voimme kysyä häneltä suoraan, milloin toimitus saapuu työmaalle. Muualla Suomessa varmistamme tilauksen toimituksen vuokraamolta tai kuljetusliikkeeltä.

Yksi Cramon asiakaslupauksista on ”Toimitusaikamme pitävät aina”. Logistiikkapalveluita kehitetäänkin jatkuvasti lupauksen toteuttamiseksi.

– Jos toimituksemme on minuutinkin myöhässä tai letkun verran vajaa, korjaamme tilanteen heti ja asiakas saa hyvityksenä jopa viikon ilmaisen vuokrauksen, Haapalainen lupaa.

Asiakaspalvelukeskus selvittää myös erilaisia ongelmatilanteita. Koneiden asennuksen kanssa painiskelevat asiakkaat saavat puhelinsoitolla yhteyden asentajaan. Myös laskuissa olevat ongelmat pyritään selvittämään asiakaspalvelukeskuksen kautta.

– Ennen asiakaspalvelukeskus toimi yksittäisen vuokraamon yhteydessä, mutta silloin emme valitettavasti ehtineet hoitaa kaikkia puheluita, Haapalainen harmittelee.

Haapalaisen mukaan nykyisellä toimintamallilla pystytään keskittämään voimavarat kaikkien asiakkaiden palvelemiseen ja takaamaan heille entistä parempaa palvelua.

– Haluamme, että palvelumme ylittää asiakkaan odotukset.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland