Ohita
Asiakastarina: Asiakaslupaus käytännössä ”Uusi laite toimitetaan rikkoutuneen tilalle jopa neljässä tunnissa”

Uutinen -

Asiakastarina: Asiakaslupaus käytännössä ”Uusi laite toimitetaan rikkoutuneen tilalle jopa neljässä tunnissa”

NCC:n korjausrakentamisen yksiköllä on tällä hetkellä käynnissä pelkästään pääkaupunkiseudulla noin kymmenen korjausrakentamiseen liittyvää työmaata sekä lisäksi paljon muita projekteja. Cramo on mukana, aina kun tarvitaan.


Merikasarmin kohteessa urakoi NCC – mukana myös Cramo

NCC:n korjausrakentamisen yksikkö keskittyy pääsääntöisesti korjausrakentamiseen ja julkisiin kohteisiin. Yksikkö vastaa pääurakoinnista Helsingin Katajanokalla sijaitsevassa Merikasarmin kohteessa. Valtioneuvoston vuokraamat Merikasarmin tilat saavat uuden ilmeen, kun kahdeksan eri aikoina rakennettua rakennusta kunnostetaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. ”Uudet tilat on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2021 aikana”, kertoo aluevastaava Matti Nokelainen.

Myös Cramo on ollut kunnostusprojektissa monessa mukana. Työmaalle on Cramosta vuokrattu muun muassa lämmityspalvelut, hissejä, sääsuojat, erilaista pienkalustoa sekä saksilavoja. Myös kosteusmittaukset ja kuivauskalusto hoidettiin Cramon toimesta.

Nopea toiminta saa kiitosta

Nokelainen on tehnyt yhteistyötä Cramon kanssa NCC:ssä nyt jo kymmenen vuotta. Hän on pääosin tyytyväinen saamaansa palveluun tyytyväinen. ”Olen erityisen ilahtunut muutamien henkilöiden panoksesta. Konalan vuokraamon toimipistevastaavan Janne Vikmanin, asiakaspäällikkö Jukka Mansikan sekä julkisivupalvelujen päällikölle Juha Salmelan kanssaan asiat toimivat erittäin hyvin”.

Nokelainen arvostaa Cramossa mahdollisuutta lyhytkestoisiin vuokrauksiin. Cramo myös pysyy asiakaslupaustensa takana: ”Jos jokin kone menee rikki, niin nopeasti toimitetaan uusi tilalle. Myös huoltopuoli pelaa kaikin puolin hyvin”, hän kertoo, ja jatkaa: ”Esimerkiksi kun yhden vuokratuista saksilavoista vuoti hydrauliöljyä, niin asia korjattiin todella nopeasti. Vuoto todettiin kello 14 ja jo seuraavan päivän aamuna toimitettiin uusi tilalle. Parhaimmillaan laitteen korjaus tai uusi on toimitettu Cramolta jopa neljässä tunnissa. Näin työmaakin pysyy aikataulussa”, toteaa Nokelainen.

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: