Ohita
Älä osta mitään, vuokraa Cramolta

Uutinen -

Älä osta mitään, vuokraa Cramolta

Älä osta mitään -päivää vietetään joka vuosi marraskuun viimeisenä perjantaina. Cramo haastaa teemapäivänänä pohtimaan jokapäiväisiä kulutuspäätöksiä ja niiden vaikutuksia ympäristöömme.

Kaikkea ei kannata omistaa. Yhä useampi rakentaja ja remontoija vuokraa tarvitsemansa rakennusaikaiset koneet ja laitteet. Ratkaisu on perusteltu, sillä varastoidessa rakennuskoneet aiheuttavat vain kustannuksia. Rakennuskoneiden vuokraaminen säästää siis sekä rahaa että luontoa. Vuokraamalla saat aina hyväkuntoisen ja huolletun kaluston oikeaan aikaan ja paikkaan.

Cramolle kestävä liiketoiminta tarkoittaa jatkuvaa kehittymistä kestävän kehityksen eri osa-alueilla. Yritysvastuuohjelma Cramo Care ja eettiset toimintaperiaatteet muodostavat perustan, jonka pohjalta koordinoidaan ja seurataan kaikkea kestävän kehityksen eteen tehtyä työtä. Cramolla keskitytään sidosryhmille tärkeisiin ja lisäarvoa tuottaviin toimenpiteisiin. Yksi esimerkki tästä työstä on perinteisten vuokrauskanavien rinnalle tänä vuonna avattu Cramon verkkovuokraamo, jossa tuotteiden selaaminen ja tilaaminen sekä omien asiakastietojen ja laskujen tarkastelu sujuu mihin vuorokauden aikaan tahansa, kaikilla päätelaitteilla.

Tarjoamme nyt verkkovuokraajilleRuutu+ Liiga -palvelun kahdeksi kuukaudeksi (arvo 29,90 €). Katso kampanjan säännöt täältä.


 

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland