Ohita
7 syytä, miksi kannattaa ennemmin vuokrata kuin omistaa

Uutinen -

7 syytä, miksi kannattaa ennemmin vuokrata kuin omistaa

1. Nuukailu kannattaa.

Työmaalla tarvittavien koneiden ja laitteiden vuokraaminen on yleensä halvempaa kun niiden ostaminen, etenkin jos kyse on lyhytaikaisesta tarpeesta. Jos yritykselle ostettu pääsee käyttöön vain kertaluonteisesti tai silloin tällöin, voi kysyä, kannattaako omistaminen.

2. Laadukas työ tehdään laadukkailla laitteilla.

Vuokraamalla saa aina nykyaikaisen, ammattikäyttöön tarkoitetun laitteen vuokraamon laajasta valikoimasta. Laadukas työ vaatii tehokkaat laitteet. Ja ammattilaisvehkeet osoittavat asiakkaille, että yrityksen toimintakin on ammattimaista.

3. Kiinnostaako työturvallisuus?

Vuokraamosta saa aina huolletut ja tarkastetut koneet, jotka toimivat niin kuin pitääkin. Jokaiseen hommaan löytyy kuhunkin työhön parhaiten sopiva kone, joka on yleensä uusi tai melko uusi. Näin työturvallisuudestakin tulee huolehdittua asianmukaisesti. Vuokrakoneissa huomioidaan kulloisetkin turvasäädökset, ja kalusto huolletaan ajallaan. Esimerkiksi nostimissa katsastuksista on huolehdittu, eikä niistä tarvitse itse pitää kirjaa.

4. Ammattiauttaja apuna.

Laitevuokraamossa saa ammattilaisen opastuksen laitteiden käyttöön. Koneet ovat saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan ja niin pitkäksi aikaa, kunnes työ on tehty. Tuotteet voidaan myös toimittaa suoraan työmaalle ja kuljettaa sieltä pois sitten, kun niitä ei enää tarvita.

5. Tekisitkö mieluummin rahaa?

Kun yrityksen varoja ei ole sidottuna laitteistoon, se vapauttaa pääomaa ydinbisnekseen. Rahat säästyvät siihen, millä yritys aikoo tehdä rahaa ja menestyä. Jos jostakin syystä työt vähenisivät yllättäen, vuokrakalustosta on helppo luopua ja säästöjä syntyy nopeasti.

6. Tiedät, missä laitteet ovat.

Kun tarvikkeet ja laitteet odottavat vuokraamossa valmiina, niiden hallinnoinnista tai varastoinnista ei tarvitse huolehtia, eikä synny omistamisen vaivaa. Vuokrakoneesta tietää aina, missä se on – kun jollekin laitteelle on tarvetta, pitää vain ottaa yhteys vuokrakoneyritykseen.

7. Vihertävämpi ote.

Vuokrakoneen käyttäminen on myös ympäristöteko, sillä vuokraamoon hankitulla yhdellä koneella on monta käyttäjää sen elinkaaren aikana.


Asiantuntijana vuokrauksen johtaja Tuomas Myllynen Cramo Finland Oy:stä.

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland