Seuraa Cramo Finland Oy

​Lemminkäinen jatkaa kalustoyhteistyötään Cramon kanssa

Lehdistötiedote   •   Joulu 23, 2016 12:04 EET

Cramo vuokraa rakennuskoneiden lisäksi Lemminkäiselle myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja

Cramo ja Lemminkäinen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen. Cramo palvelee jatkossakin Lemminkäisen kone- ja laitevuokraustarpeissa Suomessa. Sopimus kattaa kaikki Lemminkäisen liiketoiminnot Suomessa

Uusi sopimus on jatkoa vuonna 2010 allekirjoitetulle sopimukselle, jossa Lemminkäinen ulkoisti Cramolle jäljellä olleet kalustovarikkonsa. Lemminkäisen kanssa tehty tiivis yhteistyö on auttanut Cramoa ymmärtämään entistä paremmin asiakkaan tarpeita ja sitä kautta kehittämään palvelujaan.

-Sopimuksen myötä tarjoamamme palvelut, kuten sähköistys-, työmaatila-, julkisivu-, kosteudenhallinta- ja lämmityspalvelut ovat merkittävästi lisänneet yhteistyötämme. Olemme juuri avanneet uuden eCRent-verkkovuokraamon, joten jatkossa voimme palvella asiakasta entistä saumattomammin myös verkossa ja mobiilisti, lupaaCramon maajohtaja Tatu Hauhio.

Sujuva yhteistyö oli hyvä lähtökohta sopimusneuvotteluille.

- Kokemuksemme yhteistyöstä Cramon kanssa ovat olleet myönteisiä. Perusedellytyksemme on, että vuokraamalla kaluston käytössämme on parempaa, nykyaikaisempaa ja toimivampaa kalustoa kuin oma kalustomme olisi. Lisäksi saamme hankittua samalta toimijalta tarvitessamme kattavasti erilaisia työmaapalveluita, kertoo Lemminkäisen kalustonhankinnoista vastaava hankintapäällikkö Tapio Christiansen.

Lisätietoja:
Tatu Hauhio, toimitusjohtaja, Cramo Finland Oy
GSM 040 570 1344, sähköposti: tatu.hauhio@cramo.com

Tapio Christiansen, Hankintapäällikkö, kalusto. Lemminkäinen Konserni.
GSM 050 380 6350, sähköposti: tapio.christiansen@lemminkainen.com

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 450 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.