Seuraa Cramo Finland Oy

​Cramo lanseeraa BIM:in Norjassa

Lehdistötiedote   •   Loka 18, 2018 08:00 EEST

Digitalisaatio on selvä trendi rakennusalalla. Cramolla muovaamme parhaillaan laitevuokrauksen tulevaisuutta strategialla, joka laajentaa liiketoimintamalleja sekä kehittää uudenlaisia ja mullistavia ratkaisuja.

Taataksemme mahdollisimman hyvän kehittämisympäristön liiketoimintamme muuntamiseksi olemme perustaneet digitaaliseen muutokseen keskittyvän tiimin.

”Tulevaisuudessa asiakkaamme tekevät laitevuokraukset pääasiassa digitaalisia ratkaisuja käyttäen. Uskomme tämän vauhdittavan palveluamme valtavasti. Yksinkertaistaessamme asiakkaidemme työnkulkua teemme palveluksen paitsi asiakkaillemme myös itsellemme”, toteaa Cramo Groupin Martin Holmgren, Senior Vice President, Fleet Management.

Building Information Modeling, BIM, on rakennusalalla jo vakiintunut 3D-pohjainen menetelmä rakennusten ja infrastruktuurin suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. BIM tukee arvoketjua työn suunnittelussa, visualisoinnissa, seurannassa ja optimoinnissa kaikkien rakennusprosessin osapuolien kanssa. Palvelu mahdollistaa tehokkaamman suunnittelutyön, vähentää virheiden määrää ja parantaa viestintää työmaalla eri tiimien välillä.

Cramo haluaa olla kiinteästi mukana rakennusprojekteissa, ja tässä rakennuksen tietomallinnus, BIM, on tärkeää, koska sillä voidaan varmistaa koneiden saatavuus ja palvelutoiminnan tehokkuus.

Building Information Modeling otetaan Cramolla nyt käyttöön ensimmäiseksi Norjassa. ”Yhtenä ensimmäisistä toimijoista laitevuokrausalalla voimme nyt toimittaa valmiita IFC-tiedostoja, jotka sisältävät Cramon vuokrakoneita”, iloitsee Cramo Norjan myynti- ja markkinointijohtaja Thomas Astrup. ”Teimme video avataksemme asiakkaillemme, mistä BIM-palvelussa oikeastaan on kyse. Pro-Consultin kautta Cramo tarjoaa myös BIM-kioskien vuokrausta. Näiden BIM-kioskien avulla digitaalisiin piirustuksiin ja BIMiin pääsee käsiksi suoraan työmaalta.”

Cramo on Euroopan suurimpia vuokrausalan yrityksiä, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen, vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen. Cramo toimii 12 maassa ja sillä on noin 300 toimipistettä. Cramolla on noin 2 500 työntekijää, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 729,5 miljoonaa euroa. Cramo on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lue lisää: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup

Cramo is one of the largest rental services companies in Europe specialising in construction machinery and equipment rental and rental-related services as well as the rental of modular space. Cramo operates in about 300 depots in twelve countries. With a group staff around 2,500, Cramo's consolidated sales in 2017 was EUR 729.5 million. Cramo shares are listed on Nasdaq Helsinki Ltd. Read more: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.