Seuraa Cramo Finland Oy

Varaudu ajoissa pakkasiin

Uutinen   •   Loka 07, 2016 08:06 EEST

Cramon kokonaisvaltainen suunnittelu ja avaimet käteen -palvelu on kustannustehokas ja vaivaton tapa vastata oikullisten talvisäiden haasteisiin.

Cramo tarjoaa paljon muutakin kuin vuokrakalustoa. Suunnittelutiimi tekee yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi suunnitelman ja tarjouksen työmaan olosuhdehallinnasta. Suunnitelmassa määritetään muun muassa lämmitykseen liittyvä kalustomitoitus, tehdään energialaskelma sekä arvioidaan tarvittava kalusto ja asennustyöt. 

– Kokonaisuuteen kuuluvat myös aikataulutus työmaan edustajan kanssa sekä valvonta ja ylläpito siitä, että koneet toimivat optimoidusti ja lämpötilan säädöt ovat kohdillaan. Voimme seurata toimivuutta etäluettavilla olosuhdemittauslaitteilla. On tärkeää, että esimerkiksi betonirakenteiden kuivuminen on hallinnassa ja työmaa pysyy aikataulussaan. Jos kosteuden kanssa tulee ongelmia, on meiltä saatavissa erikseen myös kuivauspalvelu, luettelee projektipäällikkö Magnus Levä.

Cramon olosuhdehallinnan palvelut sisältävät muun muassa lämmityksen sekä pölyn- ja kosteudenhallinnan. Suunnittelutiimi laatii näihin ammattitaitoiset suunnitelmat. Lisäksi tiimi laatii suunnitelmia sähköistyksestä, ilmatiiveysmittauksista, telineistä, sääsuojista ja putoamissuojauksista. 

– Suunnitelmia voi tilata joko suoraan Cramon suunnittelutiimiltä tai asiakaspäälliköiden ja asiantuntijoidemme kautta, Levä tiivistää.

Talvella työmaata kurittavat vaihtelevat säät ja äkilliset lämpötilanvaihtelut. Jos työmaan varautuminen talveen on puutteellista, koneet ja laitteet jäätyvät ja sähköt katkeilevat. Asennuspäällikkö Pekka Rajala toteaakin, että usein työmailla huomataan lämmitystarve liian myöhään. Saadun palautteen mukaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että olosuhdehallinnan voi tilata myös kokonaisuutena. 

– Kun yksi toimittaja vastaa kaikesta, on se asiakkaalle yksinkertaisempaa. Näin yhteydenpito sujuu yhteen osoitteeseen. Asennuskin sujuu tehokkaammin ja tietysti paketointi vaikuttaa myös hinnoitteluun. Tämä on sitä Cramon mainio päivä työmaalla -ajattelua, pohtii Rajala.

Käteviä yhdistettäviä palveluja ovat työmaan lämmitys ja pölynhallinta, lämmitys ja kosteudenhallinta, sääsuojat ja lämmitys sekä kokonaisuus jossa on sähköistys, pölynhallinta ja lämmitys. Näiden oheen voi tilata esimerkiksi hissit ja mastolavat sekä mittauksia, kuten kosteus- ja ilmatiiveysmittauksia ja lämpökuvauksia.

– Olemme huomanneet, että työmailla on tarve saada palvelukokonaisuuksia ja olosuhdehallintapalvelujen kysyntä on kasvussa, Levä sanoo.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.