Seuraa Cramo Finland Oy

​Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Cramolle

Uutinen   •   Kesä 11, 2019 09:13 EEST

Cramolaiset ovat ahkeria juoksukilpailijoita - kuvassa C-Team Midnight Runissa 2018. Cramosta löytyy myös henkilöstön harrasteryhmät Hiking Club ja Ski Club.

Suomen Olympiakomitea myöntämä sertifikaatti ansaittiin Cramon Shape Yourself -ohjelman ansiosta

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti myönnetään tunnustukseksi hyvin hoidetusta liikunnan tukemisesta.Yrityksen tulee saavuttaa riittävä pistemäärä Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksessa ansaitakseen sertifikaatin. Cramo saavutti kirkkaasti pisterajan ja on mukana kilpailemassa myös pääpalkinnosta, Suomen Aktiivisin Työpaikka -tittelistä. Titteli jaetaan vuosittain Urheilugaalassa.

120 cramolaista liikkui 120 tuntia vuodessa

Cramo käynnisti toukokuussa 2018 Shape Yourself 2020 -ohjelman, jolla kannustetaan henkilöstöä liikkumaan. Onnistumisesta palkitaan hyvin: tavoitteeseen päässeille luvassa on viikon palkallinen loma.

Toukokuussa 2019 ensimmäisille ohjelman osallistujille tuli vuosi täyteen, ja tulokset ilahduttivat: noin 120 cramolaista on liikkunut säännöllisesti vuoden aikana vähintään 120 tuntia ja sen myötä saavuttanut liikkumistavoitteen. Ohjelman tavoitteena on ollut lisätä cramolaisten liikuntaa ja hyvinvointia. Moni työntekijä on kertonut, että projekti on innostanut heitä sekä lisäämään liikuntaa, että kokeilemaan uusia lajeja.

Myös muita positiivisia vaikutuksia on huomattu. Cramon asennuksen työnjohtaja Esa-Pekka Tuure kertoo, että Shape Yourself 2020 -ohjelma on nostanut tiimihenkeä ja henkilöstö on ollut tyytyväinen siihen, että työnantaja palkitsee henkilöstöään terveellisistä elämäntavoista. ”Meidän tiimissämme viikon palkallinen vapaa tullaan käyttämään ulkomaanmatkoihin, esimerkiksi syyslomaan perheen kanssa. Yksi pidempi häämatkakin mahtuu mukaan”, Tuure kertoo.

Shape Yourself 2020 -ohjelmaa jatketaan vielä toisella kaudella. Toisella kaudella tulee saavuttaa sama 120 tunnin liikuntatavoite kuin ensimmäisellä kaudella ja tavoitteiden saavuttamisesta voi ansaita kaksi palkallista vapaapäivää. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.