Seuraa Cramo Finland Oy

Lohjan toimipiste kruunattiin vuoden vuokraamoksi

Uutinen   •   Maalis 30, 2017 08:00 EEST

Cramon johto palkitsi toimipisteen henkilöstön. Kuvassa oikealta vuokrauksen johtaja Tuomas Myllynen, vuokrauspäällikkö Juha Tenhovirta, toimitusjohtaja Tatu Hauhio, vuokraamoesimies Mika Harmanen ja vuokraamotyöntekijä Kristian Lundqvist.

Rakennuskonevuokraamo Cramo palkitsee vuosittain parhaiten menestyneen oman ja yrittäjävetoisen vuokraamon sekä asennuspalvelun. Kisaan osallistuvat kaikki lähes 60 vuokraamoa kautta maan, myös Cramon yrittäjävetoiset pisteet. Cramon viime vuoden parhaiten menestynyt oma toimipiste sijaitsee Lohjalla ja yrittäjä Kauhajoella.

Vuoden vuokraamo on Cramon sisäinen kilpailu, jossa vuokraamot kautta maan kilpailevat keskinäisestä kunniasta. Cramon parhaaksi omaksi toimipisteeksi valikoitui Lohja ja yrittäjävetoiseksi toimipisteeksi Kauhajoki. Toista kertaa palkittiin myös vuoden asennus, joka oli tällä kertaa Vaasassa. Vuoden parantajana palkittiin Seinäjoki.

Menestystä mitataan tarkasti kuukausittain. Kisassa menestyminen edellyttää hyvää onnistumista taloudellisissa mittareissa mitattuna, mutta erittäin tärkeä merkitys on myös hyvin hoidetulla asiakaspalvelulla.

– Pelkkä hyvä liikevaihto ja tulos eivät riitä voittoon, vaan mittareina ovat myös muun muassa asiakastyytyväisyys, työturvallisuus ja laatutekijät. Kiinnitämme huomiota kaluston kuntoon, reklamaatioihin, testiasiakkaiden antamiin arvioihin sekä siihen menevätkö laskutukset kerralla oikein. Kisassa ei pärjää, jos ei pysty lunastamaan asiakaslupaustamme mainiota päivää työmaalla, tiivistää Cramo Finland Oy:n vuokrauksen johtaja Tuomas Myllynen.

Lohjalla sijaitsevan toimipisteen pyörittämisestä vastaavat vuokraamoesimies Mika Harmanen ja vuokraamotyöntekijä Kristian Lundqvist iloitsevat voitosta.

– Lohja on ollut kasvukunta, mutta väestönkasvu ja rakentaminen on hiipunut viime vuosina. Vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta olemme onnistuneet kääntämään toiminnan menestyksekkääksi panostamalla asiakaspalveluun ja työn systemaattiseen seurantaan. Menestyksen eteen on tehtävä töitä herkeämättä joka kuukausi, koko vuoden, voittajat summaavat.

Cramo Kauhajoen toimipiste palkittiin vuoden 2017 parhaana yrittäjäpisteenä.

Vuoden asennuskilpailu järjestettiin nyt toista kertaa. Asennuspäällikkö Mikko Rinnasto kertoo, että myös Vuoden asennuksessa menestyminen edellyttää hyvää onnistumista taloudellisissa mittareissa mitattuna.

– Erittäin tärkeä merkitys on kuitenkin myös yhteistyöllä eri osastojen välillä.Kun sekä asennus, myynti että vuokraus pelaavat yhteen, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta palvelua, Rinnasto summaa.

Koko toimipisteen henkilöstö palkitaan maineen ja kunnian lisäksi myös yhteisellä matkalla. Voittajat pääsevät jo perinteeksi muodostuneelle palkintomatkalle jääkiekon MM-kilpailuihin. Viime vuonna Cramon parhaat matkasivat Pietariin ja tämän vuoden voittajat lähtevät toukokuussa Pariisiin kannustamaan Suomea.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.