Seuraa Cramo Finland Oy

Cramon verkkovuokraamo vauhdittaa Laptin rakennushankkeita

Uutinen   •   Marras 01, 2018 14:07 EET

Rakennusliike Laptilla on kymmeniä työmaita ympäri Suomen. Cramon verkkokauppa auttaa vastaamaan yhtiön jatkuvasti muuttuvaan kalustotarpeeseen.

Rakennusvälineiden vuokraaminen on helpompaa kuin koskaan. Sopimuskohtainen hinnoittelu, kattava valikoima ja työmaakohtaiset tavaralistat saivat rakennusliike Laptin valitsemaan Cramon verkkovuokraamon.

Rakennusliike Lapti viimeistelee lokakuussa 2018 kaksi seitsemänkerroksista asuintaloa Kuopion Saaristokaupunkiin. Rakennushanke aloitettiin heinäkuussa 2017 ja se on edennyt sovitussa aikataulussa.

Alusta asti mukana ollut Laptin työmaainsinööri Sampsa Parkkonen kertoo, että projektissa on käytetty monipuolisesti Cramolta vuokrattuja varusteita, kuten työmaakoppeja, porrastorneja, kaiteita, piuhoja ja työkoneita.

”Tilasimme toiseen taloon myös sähkötyksen ja keskuspölyimurin rakennusvaiheen ajaksi. Cramo teki suunnitelman ja toimitti tarvikkeet. Lopulta heidän asiantuntijansa myös kävivät kytkemässä virrat työmaallemme”, Parkkonen kertoo.

Hän arvioi, että Laptilla on tällä hetkellä käynnissä 50 rakennushanketta ympäri Suomen. Välineistön tarve vaihtelee paljon projektien tilanteen mukaan ja siksi toimiva vuokraus vaikuttaa keskeisesti onnistumiseen.

”Cramon tuote- ja palveluvalikoima on riittävän kattava ja sopimuskohtainen hinnoittelu on meille kilpailukykyinen vaihtoehto”, Parkkonen kertoo.

Rakennustarvikkeet nopeasti suoraan työmaalle

Rapatessa roiskuu ja joskus työvälineitä hajoaa. Silloin hommien jatkuminen edellyttää, että uudet välineet saadaan tilattua työmaalle nopeasti.

”Esimerkiksi betonivaluissa käytetyt vibrat saattavat hajota kesken valun. Pyrimme tietenkin siihen, että meillä on varastossa ylimääräisiä, mutta aina niin ei kuitenkaan ole. Onneksi Cramo on pystynyt toimittamaan työmaalle tarvikkeita jopa saman päivän aikana, kun olemme ottaneet sinne puhelimitse yhteyttä.”

Tuotteiden palauttaminen käy kätevästi verkkokaupan kautta. Siellä asiakas voi tarkastella myös reaaliaikaisesti päivittyvää listaa kunkin työmaan kalustotilanteesta. Listan voi myös tilata viikoittain lähetettävänä sähköpostina. Ehdoton etu on se, että vuokraamopalvelut kulkevat mobiililaitteessa aina mukana takataskussa, käden ulottuvilla.

Nyt saat 65% alennusta rakennuskoneiden vuokrauksesta

Cramo täyttää tänä vuonna 65 vuotta ja tämän kunniaksi tarjoamme 65% alennuksen rakennuskoneiden vuokrauksesta. Tarjous koskeen uusia asiakkaita ja niitä asiakkaitamme, jotka eivät ole vuokranneet meiltä 1.7.2017 jälkeen. Tarjouksemme on voimassa 31.12.2018 asti.

Etu on voimassa kaikissa toimipisteissämme ympäri Suomen. Etu ei koske käteisasiakkaita. Edun hyödyntäminen edellyttää tiliä Cramolla tai sen avaamista. Tutustu kampanjaan www.cramo.fi/65

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.