Seuraa Cramo Finland Oy

Cramon mainio golfpäivä 2017

Uutinen   •   Elo 30, 2017 09:53 EEST

Elokuussa pelatussa Cramo Golfissa kilpailumuotoina olivat scratch ja henkilökohtainen pistebogey.

Cramo Golf pelattiin elokuun puolivälissä Tapiola Golfin 18-reikäisellä links-kentällä. Kilpailumuotona olivat henkilökohtainen pistebogey, jossa pelaajat saavat pisteitä suhteessa omaan tasoonsa sekä scratch, jossa kisataan siitä, kuka saa pallon reikään vähimmillä lyönneillä. Lisäksi järjestettiin kaksi erikoiskilpailua – toisessa sai testata taitojaan kilpailupäivän isäntää Mika Piltziä vastaan Beat the Pro -kisassa ja toisessa kilpailussa haettiin pisintä draivia golf-pro Henrik Karvista vastaan, joka löi valkoiselta tiiltä antaen tasoitusta keltaiselta tiiltä pelaaville haastajille.

Golfpäivään osallistui viitisenkymmentä Cramon asiakasta, mm. Jatkeelta, Peabilta, Swecolta, Rakennusliike Omeralta, SRV:ltä, Kaitaan Rakennukselta, Constilta, JM Suomelta, YIT:ltä, NCC:ltä, Firalta, Kreatelta, Lemminkäiseltä ja Lujatalolta. Päivä aloitettiin range-harjoittelulla ja tukevalla aamiaisella, jonka jälkeen Cramo-konsernin talous- ja rahoitusjohtaja Aku Rumpunen, Tapiola Golfin toimitusjohtaja Pertti Itkonen ja golfammattilainen Mika Piltz alustivat päivän.


Monipuolinen Tapiola Golf lämmittää myös omakotitaloja

55 hehtaarin Tapiola Golf avattiin vuonna 2013 ja uusi klubitalo TAGi 2016. Korkeatasoinen kenttä sijoittuu kumpuilevaan maastoon, jota halkoo yleinen ulkoilureitti. Kentän niittyalueet ja bunkkerit tuovat alueelle näyttävyyttä ja pelaajille haastetta. Tapiola Golfin kentän par on 72 ja se on pituudeltaan maamme keskitasoa: valkoisilta 6090 metriä, keltaisilta 5631 metriä ja punaisilta 4612 metriä. Tapiola Golfin alueelta saadaan kerättyä myös maakaasua peräti 600 espoolaisen omakotitalon lämmittämiseen.


Beat the Pro -kisan todellinen pro

Tapiola Golfin ja Cramo Golf -päivän isäntä Mika Piltz on Suomen golfin ensimmäisen ammattilaissukupolven tunnetuin pelaaja. Piltz on pelannut ammattilaisena vuodesta 1988 alkaen ja voittanut kotimaisia kilpailuja enemmän kuin kukaan muu; esimerkiksi seitsemän PGA-mestaruutta ja yhteensä 50 ykkössijaa aktiiviuransa aikana. Piltz on pelannut myös Euroopan Tourilla ja Challenge Tourilla. Pelaajauransa päättyessä Piltz siirtyi valmentajaksi.


Onnittelut voittajille

Mukavan rennon yhdessäolon ja uusien kontaktien lisäksi päivän antia olivat myös enemmän ja vähemmän leikkimieliset kilpailut. Scratch-kilpailussa voitokas oli tänä vuonna Joonas Minkkinen Lemminkäiseltä. Pistebogeyn voiton vei Joel Tolvanen Jatkeelta. Tänä vuonna Beat the Pro -kisassa mestari-Piltzin onnistui päihittämään Cramon Mikko Marttila. Lähimmäksi lippua -kilpailun väylällä 2. väylällä pääsi Kimmo Laitinen Niemi Palveluilta.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.