Seuraa Cramo Finland Oy

Aleksi Lukkarinen Nastolasta liittyy Cramo Urheiluakatemiaan

Uutinen   •   Helmi 21, 2017 14:00 EET

Aleksi Lukkarinen kertoo, että keväälle on suunnitteilla ammattilaisottelu, ja syksylle olisi tarkoitus saada niitä vielä muutama lisää.

Vapaaottelija Aleksi Lukkarinen kutsuttiin mukaan rakennuskonevuokraamo Cramon sponsorointiohjelmaan nuorille urheilijoille. Lukkarinen edustaa Lahden Barreto-kamppailulajiseuraa.

Kaksikymmentävuotias vapaaottelija on kotoisin Nastolasta ja harrastanut lajia kuusi vuotta. Suurimpiin saavutuksiin kuuluu mm. Amatöörien SM-kulta vuodelta 2014. Lukkarisen suurin tavoite on päästä muutaman vuoden sisällä UFC:hen ottelemaan.

- Olen ollut todella omistautunut vapaaottelulle siitä päivästä kun aloitin treenaamaan lajia. Harjoittelen kurinalaisesti ja nautin treenaamisesta ja kilpailemisesta. Olen juuri lähdössä kolmen viikon harjoitteluleirille Espanjaan LiliusBarnatt Martial Arts –salille harjoittelemaan entisen UFC-ottelija Luke Barnattin kanssa. Tulevaisuudessa toivon saavani urheilusta täysipäiväisen ammatin ja uskon pääseväni lajissa vielä pitkälle, Lukkarinen kertoo.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista. Nuoret edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän päämääränään on nousta maailman huipulle. Nuoret hyötyvät Urheiluakatemiasta muun muassa saamalla näkyvyyttä itselleen ja lajilleen Cramon kautta. Akatemialaisuus auttaa nuoria myös muiden yhteistyökumppaneiden etsimisessä.

- Urheiluakatemia tukee Cramon arvomaailmaa. Osana Cramon yhteiskuntavastuun toimintasuunnitelmaa on edistää liikuntakulttuuria ja nuorisotyötä Suomessa. Seuraamme aktiivisesti nuorisourheilua ja haluamme rakentaa Suomea niin rakennustyömailla kuin tukemalla nuoria, lupaavia urheilutähtiäkin, sanoo Cramo Finlandin Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen

Cramo kutsui Urheiluakatemiaansa Lukkarisen lisäksi tänä vuonna Omar Harbin, lajinaan Taekwondo, ja Suvi Jyrkiäisen, lajinaan rata-autoilu. 

Lue lisää Cramon sponsoroinnista

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.